Majida Kalıcı Oje

2023 IÇIN MODAYA UYGUN MANIKÜR Renkleri Ve Modelleri

Manikür, günlük el bakımının ayrılmaz bir parçasıdır.
2023 için modaya uygun manikür kalıcı oje resimleri koleksiyonu,
tüm seçenekleri tek bir tarzda yansıtıyor.
Diğer fikir koleksiyonlarına bakın,
örneğin: ” BREZILYA MANIKÜRÜ 2022 ve Manikür RESIMLERI 2022 FOTOĞRAF “. Burada en moda trendleri, klasik şekilleri ve renkleri, ayrıca günlük kullanım ve tatiller için çizimler, boyama, damgalama ve çıkartma içeren parlak doymuş manikürleri bulacaksınız. Tırnaklarınız için manikürün renklerini ve tasarımını fotoğraflardan seçerek seçebilirsiniz.

Belki de tırnaklarını jel cila ile kaplamayacak modern bir kız kalmamıştır. Evde veya salonlarda kendiniz yapın. Kaplamanın tırnaklarda donması için özel bir lambaya ihtiyacınız var. Bir uzmanla birlikte 2023’te manikür için en iyi lambayı seçiyoruz
Evde jel cila ile manikür yapmaya mı karar verdiniz yoksa manikür ustası olmak için eğitim gördünüz ve bir lambaya mı ihtiyacınız var? Kafamda pek çok soru var – ne tür lambalar var, hangisi sizin veya gelecekteki müşterileriniz için doğru, satın alma için ne kadar bütçe ayırmalı?

Öncelikle, lambanın ana ve tek işlevinin, uygulanan ürünü (taban, jel cila, güçlendirici jel, üst) kurutmak ve ona güç vermek olduğunu anlamalısınız. Kızlar lambaya pek önem vermeyebilir ve ilk çıkanı satın alabilirler ama bu temelde yanlıştır. Lambalar birbirinden farklıdır ve evde kullanıma uygun olan bir salon için uygun değildir.

2023’te en popüler manikür lambalarının bir derecelendirmesini yayınlıyoruz – bunlar yüksek kalitede, tırnağı ve kaplamayı nazikçe etkiliyor. Bunları nasıl doğru seçeceğinizi de anlatacağız ve uzman en popüler soruları yanıtlayacak ve deneyimlerini paylaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir